Po co botoks... lepiej wyprobowac alternatywe dla botoksu :) Rozgnieć średniej wielkości dojrzałego banana na papke i nałóż na szyję i dekold po ok 10-20 minutach zmyj zimną wodą. Inny przepis to 1/4 kubeczka naturalnego jogurtu, 2 łyżeczki miodu i średni banan. Maseczka idealnie nawilża, wygładza i napina skórę twarzy.
Wysłany: 2009-08-14, 10:34
Kurcze Ty to masz przepisy :)
Teraz to muszę iść do sklepu po banany :) Wieczorem wypróbuję i odpiszę jak wyglądam
Faktycznie banan to bomba witaminowa więc dobrze powinien odżywić skórkę... stosujesz takie banany na buźce? Jakie dają efekty u Ciebie?
Natomiast botox na czoło ostatnio robiłam 3 lata temu na bruzdy poprzeczne na czole. Efekt jest taki że do teraz nie mam zmarszczek. Sam botox działał na jakieś 6 miesięcy, ale po tym oduczyłam się używać tych mięśni i zmarszczki się już nie pojawiły.
Tam już mam spokój, ale miedzy brwiami pojawia się u mnie lwia zmarszczka, takie pionowe kreseczki koło brwi nad nosem. Musze coś z tym zrobić, a babeczka która poprzednio obstrzykiwała mi czoło już nie pracuje w tej klinice...
Osobiście bananów jeszcze nie używałam bo nie mam takiej potrzeby ale moja mamusia skusiła się na zabieg bananowy, cera była naprawdę super. Najbardziej było widać na zmarszczkach wokól oczy :) stosowane chociaż raz, dwa razy w tygodniu daje widoczne rezultaty :)
A co do pomysłów to mam bardzo dużo ;) z każdej dziedziny coś :)
Wysłany: 2009-08-23, 20:59
Banany zjadłam, to było silniejsze ode mnie a na botox sie umowie w przyszłym tygodniu, bo ta zmarszczka mimiczna nie daje mi spokoju... Znalazłam już Panią co nastrzykiwała mnie poprzednio , otworzyła prywatna mini klinikę więc jest ok.
Jak ktoś zainteresowany botoxem w Poznaniu to poproszę o cynka, jak będzie nas więcej będzie taniej :)
znalazłam na necie firmę która ma dokładnie opisany system obstrzyknięcie botoxem- "AXIs, złote nici", mieszczą się w Poznaniu
Wysłany: 2010-02-27, 11:36
No więc byłam w styczniu na botoxie i jestem bardzo bardzo zadowolona :)))))) Nie mam w ogóle zmęczonej twarzy , jest wypoczęta jak bym spała co najmniej 10 godzin. I co najważniejsze nie tworzy się siatka zmarszczek. Nie używam żadnych kremów , gdyż jestem uczulona na większość rzeczy a z botoxem to super sprawa. W Poznaniu za obstrzyknięcie lwiej zmarszczki, czoła i kurzych łapek za całość zapłaciłam około 350 zł, juz dokładnie nie pamiętam, ale to najtańszy botox w Poznaniu :)
Pani doktor Agnieszka to rewelacyjny specjalista, Byłam u niej na botoxie już 3 raz i polecam każdemu
Witajcie Wszystkie Panie,
27 listopada jest otwarcie nowej Kliniki Medycyny Estetycznej w poznańskiej Galerii Malta w centrum Niku o nazwie BOTOKSTUDIO.
Przez cały dzień do dyspozycji 3 wyszkolonych i już pracujących w tej branży lekarzy, do tego słodycze, upominki, oczywiście bezpłatne konsultacje lekarskie i promocje, rabaty, okazje. Odwiedźcie nas koniecznie ZAPRASZAMY już 27 w andrzejki od 10.
Botox to świetna sprawa jezeli zrobi to fachowiec i oczywiscie (!) lekarz ;) ja efekty mam cudowne, byłam w Beauty Factory w Poznaniu, świetna obsługa i atmosfera a ceny? rewelka ! polecam bardzo :D
Wysłany: 2011-04-02, 23:14
no i jak zwykle poddałam sie botoxowi, za 1 mililitr 20 zł, po tygodniu mam juz nieruchome czoło i lwia zmarszczkę i kurze łapki . i następny botox za rok :) to lepsze niz krem na zmarszczki!
Cóż, ja mam około 45 lat a wyglądam na mniej , bo wykonuję botox w Chodzieży u dr Byczyńskiej- taniej niż w Poznaniu a efekty super. Nie widzą mnie też koleżanki
Podaję stronę www.botox-poznan.com
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum