FASHIONAVENUE.PL
Strona Główna FORUM FASHIONAVENUE.PL
ZDROWIE I URODA - MODA - DZIECI - CHIRURGIA I OPERACJE PLASTYCZNE - ZWIERZAKI - MOTORYZACJA

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat  DownloadDownload
 Ogłoszenie 
WITAM NA FORUM WIELOTEMATYCZNYM FASHIONAVENUE.PL

MOŻESZ SZYBKO ZAŁOŻYĆ KONTO UŻYWAJĄC PRZYCISKU REJESTRACJA NA ŚRODKU U GÓRY STRONY
Zakładając konto akceptujesz REGULAMIN forum.

ZAPRASZAM DO PISANIA POSTÓW
NASZE DZIAŁY: ZDROWIE I URODA - DZIECI - MODA - OPERACJE PLASTYCZNE- ZWIERZAKI - MOTORYZACJA
POZDRAWIAM ADMINISTRATOR

Poprzedni temat «» Następny temat
BOTOX - POZNAŃ
Autor Wiadomość
Magdusia 
Specjalista

Wysłany: 2009-08-13, 22:34   BOTOX - POZNAŃ

Gdzie najlepiej udać się na botox w Poznaniu? jak to wyglada cenowo?
Ostatnio zmieniony przez Magdusia 2009-10-04, 15:21, w całości zmieniany 1 raz  

niania117 
Nowicjusz

Wysłany: 2009-08-14, 10:23   

Po co botoks... lepiej wyprobowac alternatywe dla botoksu :) Rozgnieć średniej wielkości dojrzałego banana na papke i nałóż na szyję i dekold po ok 10-20 minutach zmyj zimną wodą. Inny przepis to 1/4 kubeczka naturalnego jogurtu, 2 łyżeczki miodu i średni banan. Maseczka idealnie nawilża, wygładza i napina skórę twarzy.

Magdusia 
Specjalista

Wysłany: 2009-08-14, 10:34   

Kurcze Ty to masz przepisy :)
Teraz to muszę iść do sklepu po banany :) Wieczorem wypróbuję i odpiszę jak wyglądam
Faktycznie banan to bomba witaminowa więc dobrze powinien odżywić skórkę... stosujesz takie banany na buźce? Jakie dają efekty u Ciebie?

Natomiast botox na czoło ostatnio robiłam 3 lata temu na bruzdy poprzeczne na czole. Efekt jest taki że do teraz nie mam zmarszczek. Sam botox działał na jakieś 6 miesięcy, ale po tym oduczyłam się używać tych mięśni i zmarszczki się już nie pojawiły.
Tam już mam spokój, ale miedzy brwiami pojawia się u mnie lwia zmarszczka, takie pionowe kreseczki koło brwi nad nosem. Musze coś z tym zrobić, a babeczka która poprzednio obstrzykiwała mi czoło już nie pracuje w tej klinice...

niania117 
Nowicjusz

Wysłany: 2009-08-14, 11:18   

Osobiście bananów jeszcze nie używałam bo nie mam takiej potrzeby ale moja mamusia skusiła się na zabieg bananowy, cera była naprawdę super. Najbardziej było widać na zmarszczkach wokól oczy :) stosowane chociaż raz, dwa razy w tygodniu daje widoczne rezultaty :)
A co do pomysłów to mam bardzo dużo ;) z każdej dziedziny coś :)

Magdusia 
Specjalista

Wysłany: 2009-08-23, 20:59   

Banany zjadłam, to było silniejsze ode mnie ;-) a na botox sie umowie w przyszłym tygodniu, bo ta zmarszczka mimiczna nie daje mi spokoju... Znalazłam już Panią co nastrzykiwała mnie poprzednio , otworzyła prywatna mini klinikę więc jest ok.
Jak ktoś zainteresowany botoxem w Poznaniu to poproszę o cynka, jak będzie nas więcej będzie taniej :)

znalazłam na necie firmę która ma dokładnie opisany system obstrzyknięcie botoxem- "AXIs, złote nici", mieszczą się w Poznaniu

Untitled-2.jpg
Plik ściągnięto 3 raz(y) 33,56 KB

Magdusia 
Specjalista

Wysłany: 2010-02-27, 11:36   

No więc byłam w styczniu na botoxie i jestem bardzo bardzo zadowolona :)))))) Nie mam w ogóle zmęczonej twarzy , jest wypoczęta jak bym spała co najmniej 10 godzin. I co najważniejsze nie tworzy się siatka zmarszczek. Nie używam żadnych kremów , gdyż jestem uczulona na większość rzeczy a z botoxem to super sprawa. W Poznaniu za obstrzyknięcie lwiej zmarszczki, czoła i kurzych łapek za całość zapłaciłam około 350 zł, juz dokładnie nie pamiętam, ale to najtańszy botox w Poznaniu :)
Pani doktor Agnieszka to rewelacyjny specjalista, Byłam u niej na botoxie już 3 raz i polecam każdemu

Botokstudio 

Wysłany: 2010-11-23, 01:28   

Witajcie Wszystkie Panie,
27 listopada jest otwarcie nowej Kliniki Medycyny Estetycznej w poznańskiej Galerii Malta w centrum Niku o nazwie BOTOKSTUDIO.
Przez cały dzień do dyspozycji 3 wyszkolonych i już pracujących w tej branży lekarzy, do tego słodycze, upominki, oczywiście bezpłatne konsultacje lekarskie i promocje, rabaty, okazje. Odwiedźcie nas koniecznie ZAPRASZAMY już 27 w andrzejki od 10.

innocence13.91 

Wysłany: 2011-02-15, 17:37   

Botox to świetna sprawa jezeli zrobi to fachowiec i oczywiscie (!) lekarz ;) ja efekty mam cudowne, byłam w Beauty Factory w Poznaniu, świetna obsługa i atmosfera a ceny? rewelka ! polecam bardzo :D

Magdusia 
Specjalista

Wysłany: 2011-02-15, 19:02   

innocence13.91, jake są ceny w Beauty Factory?
Płaci cię za fiolkę, czy za mililitry?

Magdusia 
Specjalista

Wysłany: 2011-04-02, 23:14   

no i jak zwykle poddałam sie botoxowi, za 1 mililitr 20 zł, po tygodniu mam juz nieruchome czoło i lwia zmarszczkę i kurze łapki . i następny botox za rok :) to lepsze niz krem na zmarszczki!

Magdusia 
Specjalista

Wysłany: 2011-05-10, 22:10   

http://www.medtime.pl/kontakt.html najlepszy botox u dr Agnieszki Gray

MANIEK 

Wysłany: 2011-10-17, 23:19   Botox Poznań

Cóż, ja mam około 45 lat a wyglądam na mniej , bo wykonuję botox w Chodzieży u dr Byczyńskiej- taniej niż w Poznaniu a efekty super. Nie widzą mnie też koleżanki :lol:
Podaję stronę www.botox-pozn
an.com :-D

mrw111 
Wciąż się ucze

Wysłany: 2011-10-29, 21:06   

Yhm dobra reklama

Odpowiedz do tematu