Wysłany: 2009-08-06, 09:36 Domowe sposoby na pilingi :)
Ostatnio wypróbowałam sposób mojej znajomej na gładką buzie i zmniejszenie porów na twarzy i działa !!
Kefir zmieszałam z maślanką i dodałam płatki owsiane uprzednio sparzone, nałożyłam na twarz szyje i dekolt i poczekałam 15 minutek A NA KONIEC MASOWAŁAM BUŹKĘ :)
Buzia gładka , jaśniejsza i pory zwężone !!!
Jakie są wasze sposoby na szybki piling domowej roboty?
A może profesjonalne kosmetyki są lepsze?
Jestem również po pilingu TCA , skuteczny sposób na pozbycie się mniejszych blizn.
Skóra staje się o parę lat młodsza po takim zabiegu, ale efekt widoczny jest dopiero po 2 tygodniach jak wszystko się zagoi. Ponoć właściwe efekty i zmiany to 2 miesięcy zachodzą w skórze.
ja to nie mam czsu na domowe sposoby nie mówie na pewno sie sprawdzaja ale ja wole gotowy produkt ostanio stossuke bardzo dobry peeling z esencją liliowa z mary cohr peeling usówa martwy naskórek a cera pozostaje promienna i świeża
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum