Wysłany: 2009-08-08, 22:06 Jaka jest różnica wieku między Twoim rodzeństwem?
Mam dwoje rodzeństwa, brata i brata :)
Jeden jest młodszy ode mnie o 1 rok a drugi o 20 lat :))
Z moim bratem młodszym o rok toczyłam ciągłe wojny,dopiero teraz się dogadujemy na cywilizowanym poziomie.
A z maluchem który zjawił się na świecie 20 lat po mnie dogaduje się bez problemu . Oki (Oskar) ma już 10 lat i jest niesamowitym urwisem. Uparty, pyskaty, zawsze wie lepiej, nic nie zrobi tak jak trzeba, tylko zawsze po swojemu. Uczyć się nie chce- taki mały leniwiec, zawsze idzie na łatwiznę.
Często jak Oskar się wygłupia i przeholuje i nie idzie już z nim wytrzymać :)) wtedy tłumaczę mojemu przyszłemu mężowi, który ciągle się dopytuje o naszego potomka " Posiedź trochę z Oskarem, to zaraz Ci ochota na dzieci przejdzie :))"
Ja mam brata 3 lata mlodszego.W dziecinstwie tluklismy sie ile wlazlo ale jak przyszlo co do czego(rozlaka,przykre zdarzenia) to jednak sie kochalismy i zawsze jedno szlo za drugim w ogien.Teraz jestesmy dorosli i jeszcze czasem sie poprztykamy ale w sumie sie dogadujemy i jest ok mimo ogromnej roznicy charakterow.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum