Jeżeli możesz i masz warunki to pilnie poszukuje domu dla malutkiego kotka, kolorek rudy, krótkie łapki i okrągły brzuszek.
Kotka wyrzuciły pod las dwie kobiety z Pobiedzisk :( , bo za drogie wydawało się im lekarstwo na odpchlenie (10 zł) . Przysłuchiwałam się ich rozmowie i aż mnie poraziło, jak można być okrutnym i pozbawionym sumienia człowiekiem....
Wtrąciłam się w rozmowę owych pań i po krótkiej i niemiłej wymianie zdań, stwierdziły że pójdą do weterynarza i będzie wszystko ok. Uwierzyłam....
3 godziny później kończyłam pracę, już wchodzę do samochodu a tu sąsiad który wrzuca węgiel do piwnicy mnie woła. Kotek został wyrzucony dokładnie pod laskiem koło sąsiada!! Kotka zauważyłam dopiero z bliskiej odległości, gdyż był malutki jak jabłuszko, cały rudy , prążkowany i miał błękitne duże oczka :)
Kotek tej wielkości sam na pewno by nie przeżył, przecież to ledwo się poruszało... a co tu dopiero coś złowić aby przetrwać...
Ludzka głupota nie zna granic...
Kotek przebywa u mnie od 2 tygodni, rośnie jak na drożdżach :) i go nie oddam! Niestety ma problemy żołądkowe, jest uczulony na białko mleka krowiego, dostaje specjalna karmę, co tydzień kontrola u naszego ukochanego weterynarza.
Problem w tym ze na świat nie przyszedł sam - kotek ma jeszcze rodzeństwo, z tego co się dowiedzieliśmy mogą być jeszcze 2 bidulki ....
Szukamy pilnie domku dla pozostałych maluchów, zanim cudowne mieszkanki Pobiedzisk znów wpadną na pomysł aby pozbyć się kolejnego złapanego problemu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum