Chciałabym doczepić sobie włosy jaką metodę uważacie za najlepszą?? Znacie kogoś kto dobrze i za rozsądną cenę przedłuża włosy???
studio "Teja" Gość
Wysłany: 2009-08-11, 23:10
witam najlepsza metoda moim zdaniem przedluzania wlosow jest metoda eazy hair przedluzanie wlosow na sucho malymi microobraczkami wypelnionymi siliconem co chroni wlos, bez niepotrzebnego kleju tak zwanej keratyny. Najwazniejsze ze wlosy po ok 3 miesiacech gdy pojawi sie duzy odrost mozna wykozystac na nowo co zmiejsza koszta zabiegu zamiana wystepuje tylko microringow . Wlos po luskach keratynowych, ultradzwiekach i metodach przy uzyciu temperatury jest powyrywany i posklejany.. Dobra metoda jest rowniez przedluzanie wlosow na tasme przy pomocy ringow rowniez na sucho. Przedluzam wlosy i zaplatam warkoczyki afrykanskie w Studiu Teja w pile cena zabiegu 680zl 100psm wlos naturalny zapraszam tel 502335079 lub 0672144466
Wysłany: 2009-08-12, 13:06 Zapraszam d0 mnie na przedłużanie :)
Czesć dzieewczyny :) popieram poprzedniczkę, najlepszą metodą jest easy hair czyli ringi a dodatkowo z silikonem, faktycznie przy zacisku nie tną włosów , pozostawiają je dalej takie jakie byly przed założeniem, a dodatkowym atutem jest ściąganie ich potem, bo nie wyrywa się przy tym włosków jak to bywa przy zwyklych metalowych tulejkach , ani nie trzeba ich traktowac zadnymi chemicznymi srodkami zmiekczającymi gdy zalozone wloski byly na cieplo . Polecam tą metodę i zapraszam serdecznie do mnie jesli mieszkasz w pobliżu Kat0wic
Swoje ogłoszenie dałam na zakładce USŁUGI :) Buziaczki
slawne_modelki_1.jpg
Plik ściągnięto 526 raz(y) 86,28 KB
irokezka Gość
Wysłany: 2009-08-18, 20:36
ja przedlużam włosy zapraszam wrocław nr 793 -614-366 na ruzne metody
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum