| Autor |
Wiadomość |
Temat: POZNAŃ I OKOLICE |
niania117
Odpowiedzi: 3
Wyświetleń: 1324
|
Forum: USŁUGI Wysłany: 2009-12-15, 20:51 Temat: POZNAŃ I OKOLICE |
| Zapraszam wszystkie Panie na przedłużanie paznokci na święta sylwester... :) Przez najbliższe 2 tygodnie PROMOCJA!!! Przychodząc z koleżanką, mamą, teściową, siostrą, kuzynką i z kim tylko chcesz zapłacicie 20% mniej za pazurki. ZAPRASZAM skontaktuj się ze mną jeżeli się zdecydujesz uzgodnimy termin :)) |
Temat: FOTKI PAZNOKCI |
niania117
Wyświetleń: 1090
|
Forum: FOTKI Wysłany: 2009-09-04, 11:09 Temat: FOTKI PAZNOKCI |
| Wedle życzenia.... ja w swojej pracy mam dość cierpliwości i na takie cuda :) |
Temat: FOTKI PAZNOKCI |
niania117
Wyświetleń: 1090
|
Forum: FOTKI Wysłany: 2009-09-02, 10:05 Temat: FOTKI PAZNOKCI |
| napewno dało by się w takich funkcjonowac...... |
Temat: Domowe sposoby na odnowę paznokci |
niania117
Odpowiedzi: 10
Wyświetleń: 2200
|
Forum: PIELEGNACJA Wysłany: 2009-08-24, 10:17 Temat: Domowe sposoby na odnowę paznokci |
| to trzeba przypomnienie sobie zrobic zeby wziąść tabletke :D a co do zdjecia dziekuje ;) mi tez się podobają hehe |
niania117
|
Forum: PIELEGNACJA Wysłany: 2009-08-14, 11:20 Temat: Domowe sposoby na odnowę paznokci |
| Ja tez sama usuwam skórki bo mi bardzo krwawią mam strasznie wrażliwe. A ten skrzyp powinnien pomóc, ja brałam tabletki Belissa i były rewelacyjne naprawde widziałam poprawe na paznokciach jak brałam regularnie. |
Temat: BOTOX - POZNAŃ |
niania117
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 2791
|
Forum: Botox Wysłany: 2009-08-14, 11:18 Temat: BOTOX - POZNAŃ |
Osobiście bananów jeszcze nie używałam bo nie mam takiej potrzeby ale moja mamusia skusiła się na zabieg bananowy, cera była naprawdę super. Najbardziej było widać na zmarszczkach wokól oczy :) stosowane chociaż raz, dwa razy w tygodniu daje widoczne rezultaty :)
A co do pomysłów to mam bardzo dużo ;) z każdej dziedziny coś :) |
Temat: BOTOX - POZNAŃ |
niania117
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 2791
|
Forum: Botox Wysłany: 2009-08-14, 10:23 Temat: BOTOX - POZNAŃ |
| Po co botoks... lepiej wyprobowac alternatywe dla botoksu :) Rozgnieć średniej wielkości dojrzałego banana na papke i nałóż na szyję i dekold po ok 10-20 minutach zmyj zimną wodą. Inny przepis to 1/4 kubeczka naturalnego jogurtu, 2 łyżeczki miodu i średni banan. Maseczka idealnie nawilża, wygładza i napina skórę twarzy. |
niania117
|
Forum: PIELEGNACJA Wysłany: 2009-08-14, 09:55 Temat: Domowe sposoby na odnowę paznokci |
| Taka odżywke z kerayną możesz kupić nawet na allegro za 6-7zł 11ml.... a na skórki proponuje Cuticle Remover jest to płyn do usuwanie skórek koszt ok 5-8zł za 9ml |
Temat: Przedłużanie włosów |
niania117
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 1420
|
Forum: WŁOSY DOCZEPIANE Wysłany: 2009-08-11, 22:27 Temat: Przedłużanie włosów |
| Chciałabym doczepić sobie włosy jaką metodę uważacie za najlepszą?? Znacie kogoś kto dobrze i za rozsądną cenę przedłuża włosy??? |
Temat: Sposób na zniszczone dłonie i paznokcie |
niania117
Wyświetleń: 1075
|
Forum: PIELEGNACJA Wysłany: 2009-08-11, 22:02 Temat: Sposób na zniszczone dłonie i paznokcie |
| nie nie kochana to chodzi o odzywkę z keratyną, taka odżywke możesz kupić w hurtowniach kosmetycznych lub zamówić nawet przez internet na aukcjach koszt to ok 12-15 zł |
niania117
|
Forum: PIELEGNACJA Wysłany: 2009-08-11, 22:01 Temat: Domowe sposoby na odnowę paznokci |
| Generalnie to paznokcie u nóg stanowią tarczę obronna dla ukrytej pod nich tkanki dlatego ich naturą jest to żeby były grube i mocne.... ale z drugiej strony wiele osób twierdzi ze twardnienie paznokci może być objawem zaczynającej się choroby, ale skoro nie masz przebarwień ani nic z tych rzeczy myśle ze to po prostu taka twoja natura. A na słabe pazurki u rąk polecam odżywkę z keratyną gdyż keratyną regeneruje i wzmacnia paznokcie :) |
niania117
|
Forum: PIELEGNACJA Wysłany: 2009-08-11, 09:30 Temat: Domowe sposoby na odnowę paznokci |
| Twoje paznokcie są tylko twarde trudne do obcięcia czy maja jakies bruzdy przebarwienia itp?? |
niania117
|
Forum: PIELEGNACJA Wysłany: 2009-08-09, 22:22 Temat: Domowe sposoby na odnowę paznokci |
Aby wyszyczyć i wybielić paznokcie polecam CYTRYNĘ :) Zanurz na 5 minut palce w ciepłej wodzie z dodatkiem soku z połówki cytryny. Zsuń skórki i potrzyj paznokcie skórką cytrynową. Efekt murowany :)
Aby wzmocnić paznokcie wkładaj je do majonezu( wiem ze troche dziwnie brzmi le skuteczne), po 5 minutach wyjmij je i umyj w ciepłej wodzie.
Jeśli masz problem z grzybica paznokci stóp, spróbujcie kilka razy dziennie obficie smarowac chore miejsce maścią rozgrzewającą. Wiele osób w tym lekarze twierdzą ze to naprawdę działa.
Na szorstkie i popękane dłonie polecam wazeliną, wieczorem przed snem obficie posmaruj ręcę, rano skóra będzie miekka i gładka.
Ode mnie to narazie wszystko, czekam na wasze pomysły. |
Temat: Sposób na zniszczone dłonie i paznokcie |
niania117
Wyświetleń: 1075
|
Forum: PIELEGNACJA Wysłany: 2009-08-09, 22:05 Temat: Sposób na zniszczone dłonie i paznokcie |
Na bardzo wysuszone dłonie i zniszczone paznokcie polecam zabieg parafinowy który bardzo dobrze nawilża zniszczoną skórę dłoni i zregeneruje paznokcie. Jeżeli mamy problem ze słaba i cienką płytką paznokcie polecam odżywkę z keratyną( keratyna regenreruje i wzmacnia paznokcie), odżywka z wapniem rewelacyjnie poradzi sobie z łamliwymi i kruchymi paznokciami, natomiast jeżeli nasze pazurki ulegaja zbruzdowieniu polecam piling polerką 4- fazową+ nałożenie odżywki z jedwabiem.
Znasz więcej dobrych rad podziel się z nami... :D |
Temat: POZNAŃ I OKOLICE |
niania117
Wyświetleń: 1324
|
Forum: USŁUGI Wysłany: 2009-08-09, 21:56 Temat: POZNAŃ I OKOLICE |
Zajmuje się zakładaniem paznokci metoda żelową już od ponad 2 lat. Obecnie uczę się w szkole kosmetycznej dlatego w każdej sprawie dotyczącej paznokci i nie tylko mogę pomóc. Posiadam certyfikat na stylizacje paznokci metodą żelową i zdobnictwo AirBrush. Zapraszam panie które chcą żeby ich paznokcie wygladały schludnie i ładnie.
Cennik
Tipsy french+ zdobienie- 50zl
Tipsyze zdobieniem- 45zł
Żel na naturalną płytke paznokcia- 30zł
Żel na stopy- 30zł
Uzupełnienie- 30zł
Uzupełnienie ze zmianą zdobienia- 35zł-40zł
Ściągnięcię tipsów- 20zł
W przypadku skorzystania z usługi gdzie od razu robimy pazurki i stópki- komplet 70zł
W skład ceny wchodzi:
- odsunięcie skórek
- przygotowanie naturalnej płytki do naklejenia paznokcia
- dobranie odpowiedniego rozmiaru
- opracowanie tipsa
- nałożenie żelu oraz ozdób
- nadanie kształtu
- nałożenie oliwki
INNE ZABIEGI
Manicure bezcążkowy z malowaniem- 15zł
Manicure cążkowy z malowaniem- 20zł
Malowanie paznokci u rąk, stóp- 10zł-15zł
Kontakt
gadu: 2023777
telefon: 697782408
Usługe wykonuje u siebie w domu w Luboniu lub dojeżdzam- Dojazd do klienta to koszt 5zl- 10zł
PROMOCJA WAKACYJNA
Przychodząc z koleżanką zapłacicie 20% mniej za paznokcie!!! Np. zamiast 50 zł zapłacisz 40 zł SERDECZNIE ZAPRASZAM !! |
| |